Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shalke temeto F.C (1585109) - pim pam (801806) » 472662208: T43/J14/IX

Liga 472662208 Información oficial sobre el partido 472662208 en Hattrick

19.07.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / IX.1355 (176850)

Shalke temeto F.C Alineación oficial del equipo 'Shalke temeto F.C' en el partido 3 - 1 pim pam Alineación oficial del equipo 'pim pam' en el partido
0 - 1 Hernán Murga (25')
Javier Mazo Calvo (35') 1 - 1
Abderrazzaq Aznidi (67') 2 - 1
Javier Mazo Calvo (87') 3 - 1
Shalke temeto F.C Alineación oficial del equipo 'Shalke temeto F.C' en el partido 3 - 1 pim pam Alineación oficial del equipo 'pim pam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Shalke temeto F.C Alineación oficial del equipo 'Shalke temeto F.C' en el partido 3 - 3 pim pam Alineación oficial del equipo 'pim pam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shalke temeto F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Javier Mazo Calvo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Shalke empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 67 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Abderrazzaq Aznidi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Javier Mazo Calvo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Javier Antonio Parra, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Shalke va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Alaminos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Shalke Ione Arteaga quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Quique Aceña no va ser aprofitada per en Eneko Bidegarai que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Eneko Bidegarai va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Shalke.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Antonio Parra de Shalke va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Quique Aceña que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Shalke ho intentava per la dreta per mitjà de Eneko Bidegarai, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Quique Aceña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Javier Mazo Calvo de Shalke es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Alberto Tirado Torres de Shalke va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Txanton Lekuno va entrar en el seu lloc.

pim pam

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Gerardo Valdés va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de pim, Hernán Murga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Acoidan Igaralde de pim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Vasto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Acoidan Igaralde de pim s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.