Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDE Supporter (1414483) - Airaz Aragón (1588800) » 472657259: T43/J8/IX

Liga 472657259 Información oficial sobre el partido 472657259 en Hattrick

07.06.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / IX.1267 (176762)

RCDE Supporter Alineación oficial del equipo 'RCDE Supporter' en el partido 0 - 3 Airaz Aragón Alineación oficial del equipo 'Airaz Aragón' en el partido
0 - 1 Alejandro González Santa Cruz (25')
0 - 2 Alejandro González Santa Cruz (30')
0 - 3 Arturo Revuelta Coll (79')
RCDE Supporter Alineación oficial del equipo 'RCDE Supporter' en el partido 0 - 3 Airaz Aragón Alineación oficial del equipo 'Airaz Aragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RCDE Supporter Alineación oficial del equipo 'RCDE Supporter' en el partido 2 - 4 Airaz Aragón Alineación oficial del equipo 'Airaz Aragón' en el partido
Tiene mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDE Supporter

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Pedro Laval es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): RCDE van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Marcos Zuriano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Taurino Gabali va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 31 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Laval de RCDE es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 55, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dinu Turtică i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RCDE, però el xut de Carlos Valle Herce va sortir bastant desviat.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): RCDE va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 80, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cèsar Borredà de RCDE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Airaz Aragón

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de 卢 (Lu) 伟立 (Weili) arribés a peus de Alejandro González Santa Cruz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aragón el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alejandro González Santa Cruz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Arturo Revuelta Coll de Aragón va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aragón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 卢 (Lu) 伟立 (Weili), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Aragón va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Alejandro González Santa Cruz va quedar-se sol davant el porter David Álvarez Gundín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 David Álvarez Gundín va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aitame Millán, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.