Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antiguoko H-T (1431531) - c.f real aviles (795072) » 472653209: T43/J6/IX

Liga 472653209 Información oficial sobre el partido 472653209 en Hattrick

24.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / IX.1195 (176690)

Antiguoko H-T Alineación oficial del equipo 'Antiguoko H-T' en el partido 2 - 2 c.f real aviles Alineación oficial del equipo 'c.f real aviles' en el partido
Julián Egurrola (38') 1 - 0
1 - 1 Eilo Mullegi (44')
Jesús Juárez (85') 2 - 1
2 - 2 Eilo Mullegi (87')
Antiguoko H-T Alineación oficial del equipo 'Antiguoko H-T' en el partido 2 - 2 c.f real aviles Alineación oficial del equipo 'c.f real aviles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antiguoko H-T Alineación oficial del equipo 'Antiguoko H-T' en el partido 2 - 1 c.f real aviles Alineación oficial del equipo 'c.f real aviles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antiguoko H-T

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Julián Egurrola, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alfonso Peña va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jesús Juárez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Carlos Escajadillo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Jesús Juárez del Antiguoko ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Escajadillo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Zaydan de Antiguoko es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Xacomé Toucedo de Antiguoko es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Cornelio Cristantes de Antiguoko s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

c.f real aviles

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Eilo Mullegi marqués l'empat. Al minut 44 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): El jugador Eilo Mullegi de aviles es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ángel Zaydan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan José Mesa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Juan José Mesa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Elías Escoiquiz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Osorio Silvar va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimir Stoichkov.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 53 (Evento clima: sol, OK técnico): En Telmo Suárez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.