Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tadaima (1417339) - C.D. Mamachicho Return (489454) » 472650607: T43/J12/IX

Liga 472650607 Información oficial sobre el partido 472650607 en Hattrick

05.07.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / IX.1148 (176643)

Tadaima Alineación oficial del equipo 'Tadaima' en el partido 1 - 2 C.D. Mamachicho Return Alineación oficial del equipo 'C.D. Mamachicho Return' en el partido
0 - 1 Fernando de Biescas (28')
Juan José Lucena (81') 1 - 1
1 - 2 Jesús Coll (86')
Tadaima Alineación oficial del equipo 'Tadaima' en el partido 1 - 2 C.D. Mamachicho Return Alineación oficial del equipo 'C.D. Mamachicho Return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tadaima Alineación oficial del equipo 'Tadaima' en el partido 3 - 0 C.D. Mamachicho Return Alineación oficial del equipo 'C.D. Mamachicho Return' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tadaima

Goles Goles

  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Juan José Lucena, corrent com un esperitat, superà primer Gesuele Zuccari per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Juan José Lucena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tadaima.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Roberto Iturrigaray arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tadaima va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iván Dieste en un 1 contra 1 amb el porter Eloi Muruxosa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pablo Sánchez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Gabri Piulachs va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando De Biescas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gabri Piulachs estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

C.D. Mamachicho Return

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Mamachicho es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando De Biescas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mamachicho va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jesús Coll rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Esteban Sarabia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.