Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gigi's team (796635) - PaKete Clur D Furbor (487167) » 472640602: T43/J3/IX

Liga 472640602 Información oficial sobre el partido 472640602 en Hattrick

03.05.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / IX.970 (61241)

gigi's team Alineación oficial del equipo 'gigi's team' en el partido 2 - 2 PaKete Clur D Furbor Alineación oficial del equipo 'PaKete Clur D Furbor' en el partido
Jesús Palacio (26') 1 - 0
1 - 1 Lourenzo Besteiros (28')
1 - 2 Josep Manel Sayols (71')
Salvador Sandalinas (76') 2 - 2
gigi's team Alineación oficial del equipo 'gigi's team' en el partido 2 - 2 PaKete Clur D Furbor Alineación oficial del equipo 'PaKete Clur D Furbor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gigi's team Alineación oficial del equipo 'gigi's team' en el partido 2 - 1 PaKete Clur D Furbor Alineación oficial del equipo 'PaKete Clur D Furbor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gigi's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Jesús Palacio va donar a gigis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Salvador Sandalinas va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): gigis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Sandalinas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrià Sales.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alexander Kirchev per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adrià Sales va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Aboin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, José López va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

PaKete Clur D Furbor

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de PaKete amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Lourenzo Besteiros, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ángel Andrés Echerreaga va anar directament als peus de Josep Manel Sayols que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PaKete que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Rión, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fede Sacristán Roy no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Calque estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Josep Manel Sayols ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.