Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico del bar (119067) - Comando Vareta (1596399) » 472636277: T43/J14/IX

Liga 472636277 Información oficial sobre el partido 472636277 en Hattrick

19.07.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / IX.892 (61163)

atletico del bar Alineación oficial del equipo 'atletico del bar' en el partido 1 - 0 Comando Vareta Alineación oficial del equipo 'Comando Vareta' en el partido
Federico Piernas (84') 1 - 0
atletico del bar Alineación oficial del equipo 'atletico del bar' en el partido 1 - 0 Comando Vareta Alineación oficial del equipo 'Comando Vareta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico del bar Alineación oficial del equipo 'atletico del bar' en el partido 3 - 1 Comando Vareta Alineación oficial del equipo 'Comando Vareta' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico del bar

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): atletico s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Federico Piernas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Paulo Perales va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paulo Perales ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Héctor Iturrao arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique Guayre no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guillermo Hinojosa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Héctor Iturrao va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Iturrao es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Comando Vareta

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Comando va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Pasqual Crehuet va quedar-se sol davant el porter Joaquín Verdugo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Al minut 48, Román Montalvo de Comando va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de Comando, en Pasqual Crehuet, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.