Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARÇA-ESPAÑA F. C. (1336689) - Pussycat Trolls (777590) » 472634027: T43/J11/IX

Liga 472634027 Información oficial sobre el partido 472634027 en Hattrick

28.06.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / IX.852 (61123)

BARÇA-ESPAÑA F. C. Alineación oficial del equipo 'BARÇA-ESPAÑA F. C.' en el partido 1 - 3 Pussycat Trolls Alineación oficial del equipo 'Pussycat Trolls' en el partido
0 - 1 Joan Baltziskueta (13')
Zas Barracel (26') 1 - 1
1 - 2 Renzo Bozzolan (78')
1 - 3 Joan Baltziskueta (80')
BARÇA-ESPAÑA F. C. Alineación oficial del equipo 'BARÇA-ESPAÑA F. C.' en el partido 1 - 3 Pussycat Trolls Alineación oficial del equipo 'Pussycat Trolls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BARÇA-ESPAÑA F. C. Alineación oficial del equipo 'BARÇA-ESPAÑA F. C.' en el partido 4 - 1 Pussycat Trolls Alineación oficial del equipo 'Pussycat Trolls' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARÇA-ESPAÑA F. C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Víctor Ferrara se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Joan Baltziskueta que va anotar el 0 - 1 per a Pussycat sense cap impediment.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Víctor Ferrara de BARÇA-ESPAÑA va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Zas Barracel, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Aitor Aureta va servir per deixar enrere el gegant Silvano Bouz al minut 14, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): BARÇA-ESPAÑA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrián Vecilla en un 1 contra 1 amb el porter Manolo Melida, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pussycat. La jugada d'estratègia del BARÇA-ESPAÑA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Ollé va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Zas Barracel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Bernardo Isasbiril.

Pussycat Trolls

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ancor Bisbal arribés a peus de Renzo Bozzolan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pussycat el 1 - 2.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Joan Baltziskueta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Joan Baltziskueta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Gilberto Guilisasti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Humberto Valladolid, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Pussycat va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Humberto Valladolid va desviar el xut final de Joan Baltziskueta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.