Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amarla FC (1416858) - Comestibles Angelita (436681) » 472633231: T43/J8/IX

Liga 472633231 Información oficial sobre el partido 472633231 en Hattrick

07.06.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / IX.838 (61109)

Amarla FC Alineación oficial del equipo 'Amarla FC' en el partido 5 - 2 Comestibles Angelita Alineación oficial del equipo 'Comestibles Angelita' en el partido
José Manuel Ercilla (28') 1 - 0
1 - 1 César Márquez Montes (36')
Iván Armas (39') 2 - 1
Vicente Burguete (42') 3 - 1
Nataniel Isern (64') 4 - 1
Menandro Ameixeiras (78') 5 - 1
5 - 2 Primitivo Pardo (78')
Amarla FC Alineación oficial del equipo 'Amarla FC' en el partido 5 - 2 Comestibles Angelita Alineación oficial del equipo 'Comestibles Angelita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Amarla FC Alineación oficial del equipo 'Amarla FC' en el partido 4 - 3 Comestibles Angelita Alineación oficial del equipo 'Comestibles Angelita' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,7 % 28,1 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amarla FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en José Manuel Ercilla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Amarla.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En José Manuel Ercilla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iván Armas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): El gol de falta de Vicente Burguete sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 42 i ampliar l'avantatge de Amarla a 3 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Nataniel Isern va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Amarla va augmentar la diferència quan Menandro Ameixeiras no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Don Pepe Estupiñán de Amarla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Álex Meléndez Vidal.

Comestibles Angelita

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 36 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Comestibles. César Márquez Montes el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Primitivo Pardo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Valterio Acosta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Comestibles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paulo Xamar va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Valterio Acosta va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Álex Meléndez Vidal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 50 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dídac Brugarolas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Paciano Oleiros va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Francisco Chaverri va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Comestibles es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.