Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kingsdock FC (1584129) - Markitos al rescate (1367376) » 472626637: T43/J11/IX

Liga 472626637 Información oficial sobre el partido 472626637 en Hattrick

28.06.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / IX.720 (60991)

Kingsdock FC Alineación oficial del equipo 'Kingsdock FC' en el partido 2 - 1 Markitos al rescate Alineación oficial del equipo 'Markitos al rescate' en el partido
Acorán Morante (4') 1 - 0
1 - 1 Alberto Iracusta (17')
Àngel Ventura (34') 2 - 1
Kingsdock FC Alineación oficial del equipo 'Kingsdock FC' en el partido 2 - 1 Markitos al rescate Alineación oficial del equipo 'Markitos al rescate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kingsdock FC Alineación oficial del equipo 'Kingsdock FC' en el partido 3 - 0 Markitos al rescate Alineación oficial del equipo 'Markitos al rescate' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kingsdock FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Acorán Morante llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 34 gràcies a la jugada de Àngel Ventura, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kingsdock va ser a punt de marcar al minut 15, quan el seu jugador Acorán Morante va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kingsdock van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Acorán Morante va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Quirze Balés, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Markitos al rescate

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alberto Iracusta de Markitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Markitos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Seberino Elordieta va quedar-se sol davant el porter Dănuţ Tuică, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Markitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Iracusta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uxiel Sequeiro de Markitos es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Samuel de Paula es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Jiménez.