Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mu_serios (772253) - titiriri fc (991125) » 472613262: T43/J14/IX

Liga 472613262 Información oficial sobre el partido 472613262 en Hattrick

19.07.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / IX.481 (60752)

los mu_serios Alineación oficial del equipo 'los mu_serios' en el partido 3 - 4 titiriri fc Alineación oficial del equipo 'titiriri fc' en el partido
0 - 1 Jorge Gómez de la Blanca (32')
0 - 2 Carlos Eguía (39')
Miguel Venero (40') 1 - 2
Doru Dâba (54') 2 - 2
2 - 3 Javier Núñez (56')
Marcial Céspedes (62') 3 - 3
3 - 4 Diego La Santa (73')
los mu_serios Alineación oficial del equipo 'los mu_serios' en el partido 3 - 4 titiriri fc Alineación oficial del equipo 'titiriri fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los mu_serios Alineación oficial del equipo 'los mu_serios' en el partido 2 - 1 titiriri fc Alineación oficial del equipo 'titiriri fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,5 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mu_serios

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): 方 (Fang) 儒荣 (Rurong) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miguel Venero, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Després de 54 minuts de partit, Doru Dâba igualava per mu_serios en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 110 Minuto 62 (Gol de falta): Una falta al minut 62 va proporcionar un lliure directe al mu_serios. Marcial Céspedes va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): mu_serios per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Heliodoro Pichel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de mu_serios a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Venero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lloyd Fentham de mu_serios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de mu_serios, en Marcial Céspedes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Miguel Venero, jugador de mu_serios, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 82. José Manuel Blanco, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

titiriri fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, titiriri es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Gómez de la Blanca es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Carlos Eguía va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Javier Núñez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 73, quan Diego La Santa va posar els visitants titiriri per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): titiriri va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Gato San Juan va desviar el xut final de Fidel Almenar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eleodoro Cinza, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eleodoro Cinza va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Alcañiz després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Gato San Juan va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Núñez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Eleodoro Cinza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego La Santa.