Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espirito Chanvis (312050) - FC Sovengarth (995014) » 472612431: T43/J2/IX

Liga 472612431 Información oficial sobre el partido 472612431 en Hattrick

26.04.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IX.467 (60738)

Espirito Chanvis Alineación oficial del equipo 'Espirito Chanvis' en el partido 3 - 2 FC Sovengarth Alineación oficial del equipo 'FC Sovengarth' en el partido
0 - 1 Tomás Fiera (9')
Manuel Pablo Galán (24') 1 - 1
Martín Vela Tapia (37') 2 - 1
2 - 2 Niguel Pampin (42')
Marcos Aguas (77') 3 - 2
Espirito Chanvis Alineación oficial del equipo 'Espirito Chanvis' en el partido 3 - 2 FC Sovengarth Alineación oficial del equipo 'FC Sovengarth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espirito Chanvis Alineación oficial del equipo 'Espirito Chanvis' en el partido 0 - 3 FC Sovengarth Alineación oficial del equipo 'FC Sovengarth' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espirito Chanvis

Goles Goles

  • 110 Minuto 24 (Gol de falta): Eschv equilibrava els comptes al minut 24 quan en Manuel Pablo Galán va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Eschv, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Martín Vela Tapia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Óscar Callar s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Marcos Aguas, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Francisco Diezma Dillanes va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Marcos Aguas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eschv se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FC Sovengarth

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Pau Virgos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sovengarth, un peu providencial d'en Tomás Fiera va situar el 0-1 al panell digital.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Sovengarth al minut 42. Niguel Pampin va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Santiago Centellas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en 郑 (Zheng) 尔邦 (Erbang) va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Jordi Teixidó va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Clemente Cualedro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Sovengarth va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Clemente Cualedro va desviar el xut final de Santiago Centellas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): 郑 (Zheng) 尔邦 (Erbang) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Clemente Cualedro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Virgos de Sovengarth va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.