Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erraziazu (774660) - Lopera CF (988416) » 472601045: T43/J11/IX

Liga 472601045 Información oficial sobre el partido 472601045 en Hattrick

28.06.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / IX.263 (60534)

Erraziazu Alineación oficial del equipo 'Erraziazu' en el partido 0 - 1 Lopera CF Alineación oficial del equipo 'Lopera CF' en el partido
0 - 1 Mauro Villarroel (68')
Erraziazu Alineación oficial del equipo 'Erraziazu' en el partido 0 - 1 Lopera CF Alineación oficial del equipo 'Lopera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Erraziazu Alineación oficial del equipo 'Erraziazu' en el partido 1 - 6 Lopera CF Alineación oficial del equipo 'Lopera CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erraziazu

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Julio César Segón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Erraziazu.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Gregg Hendriks va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Erraziazu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gregg Hendriks, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Erraziazu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de César Humara des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Jacobo Claveria va estar a punt d'empatar per a Erraziazu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcelo Medina Cantalejo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Erraziazu Diego Pinto quasi va assolir l'empat al minut 87 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Primo Lemos de Erraziazu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Primo Lemos no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fernando Zamora.

Lopera CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Néstor Carreño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mauro Villarroel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Pràxedes Elies va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Alberto Caldeira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Mauro Villarroel va estar a punt de posar per davant a Lopera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Alberto Caldeira va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Miguel Alberto Caldeira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Toni Vispieres, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Néstor Carreño de Lopera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Osabaritz Astika va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Hoces.