Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Academia de Lanzarote (1420462) - america fc (434023) » 472597988: T43/J3/IX

Liga 472597988 Información oficial sobre el partido 472597988 en Hattrick

03.05.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / IX.209 (60480)

Academia de Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Academia de Lanzarote' en el partido 1 - 5 america fc Alineación oficial del equipo 'america fc' en el partido
0 - 1 Miguel Alberto Bochini (7')
0 - 2 Bartolomeu do Castro (28')
0 - 3 Francesc Roqué (56')
0 - 4 Dani Vidal (57')
Raimon Arqué (68') 1 - 4
1 - 5 Bartolomeu do Castro (77')
Academia de Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Academia de Lanzarote' en el partido 1 - 5 america fc Alineación oficial del equipo 'america fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Academia de Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Academia de Lanzarote' en el partido 1 - 1 america fc Alineación oficial del equipo 'america fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academia de Lanzarote

Goles Goles

  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Joaquín Vázquez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Raimon Arqué, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lanzarote va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Merv Bass va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Lanzarote va fer una substitució al minut 5. Juan Cunchillos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gianluca Bacci.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Joaquín Vázquez maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

america fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Alberto Bochini va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bartolomeu do Castro, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip america va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francesc Roqué va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dani Vidal va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Jaime Forcadell va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Bartolomeu do Castro se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 5 al minut 77 per a america.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Sandro Martinotta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dani Vidal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Solar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): america quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jordi Bataller va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el america va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Francesc Roqué s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Sandro Martinotta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jordi Bataller, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Florentino Manso de america va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.