Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Cerro (1432729) - Real Club Gambo (488328) » 472590325: T43/J6/IX

Liga 472590325 Información oficial sobre el partido 472590325 en Hattrick

24.05.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / IX.72 (60343)

Unión Cerro Alineación oficial del equipo 'Unión Cerro' en el partido 4 - 0 Real Club Gambo Alineación oficial del equipo 'Real Club Gambo' en el partido
Honorato Alarcia (37') 1 - 0
José Sáez (38') 2 - 0
José Sáez (41') 3 - 0
Honorato Alarcia (71') 4 - 0
Unión Cerro Alineación oficial del equipo 'Unión Cerro' en el partido 4 - 0 Real Club Gambo Alineación oficial del equipo 'Real Club Gambo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Unión Cerro Alineación oficial del equipo 'Unión Cerro' en el partido 5 - 1 Real Club Gambo Alineación oficial del equipo 'Real Club Gambo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Cerro

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Unión s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Honorato Alarcia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Unión va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Sáez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Unión van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Sáez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Honorato Alarcia de Unión va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ferriol Mollfulleda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Esparrech estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jaime Tirado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Sebastián Ludeña gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Vinyas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mark Bilson de Unión va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ramón Atienza va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Real Club Gambo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Domenge de Gambo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Carlos Ródez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.