Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

super gabi cf (1437942) - Plats Bruts F.C. (1434736) » 472587756: T43/J7/IX

Liga 472587756 Información oficial sobre el partido 472587756 en Hattrick

31.05.2014 15:40:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / IX.26 (60297)

super gabi cf Alineación oficial del equipo 'super gabi cf' en el partido 0 - 0 Plats Bruts F.C. Alineación oficial del equipo 'Plats Bruts F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
super gabi cf Alineación oficial del equipo 'super gabi cf' en el partido 3 - 1 Plats Bruts F.C. Alineación oficial del equipo 'Plats Bruts F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

super gabi cf

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Diego Galván va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de super.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): super va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Alcover en un 1 contra 1 amb el porter Patrik Sagastiberri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Plats. La jugada d'estratègia del super per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ignasi Serrats va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignasi Serrats va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Rendón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Avelín Jordán va sortir coix del terreny de joc, substituït per Diego Galván. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Miguel Alcover que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Plats Bruts F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Plats que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paco Barreto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Plats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tomás Garcés de Garro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kieran Joslin de Plats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Plats va fer una substitució al minut 13. Ignacio Ezmir va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrián Díaz de la Serna.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Paco Barreto de Plats va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raymundo Elosu va entrar en el seu lloc.