Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HBC FC (47873) - Prim Team (777318) » 472575080: T43/J3/VIII

Liga 472575080 Información oficial sobre el partido 472575080 en Hattrick

03.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VIII.1848 (179391)

Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido 5 - 3 State of mind F.C Alineación oficial del equipo 'State of mind F.C' en el partido
Enaitz Letamendi (19') 1 - 0
1 - 1 Oliver Haldensleben (36')
Enaitz Letamendi (41') 2 - 1
Carlos Yerga (44') 3 - 1
3 - 2 Oliver Haldensleben (44')
Enaitz Letamendi (51') 4 - 2
4 - 3 Simone Bombardieri (66')
Enaitz Letamendi (84') 5 - 3
Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido 5 - 3 State of mind F.C Alineación oficial del equipo 'State of mind F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido 3 - 1 State of mind F.C Alineación oficial del equipo 'State of mind F.C' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Full Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Stars va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Enaitz Letamendi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Enaitz Letamendi de Stars, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Stars va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Carlos Yerga rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 44.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Enaitz Letamendi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enaitz Letamendi va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stars va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Marco Quadrati va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Mats Lannerhall es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Carlos Yerga.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Riccardo Tassotti de Stars va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Galán va entrar en el seu lloc.

State of mind F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Oliver Haldensleben que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Oliver Haldensleben sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 44 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Simone Bombardieri de State després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): State va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Sello va desviar el xut final de Oliver Haldensleben després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): State va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pieter Trancez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Oliver Haldensleben va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Duško Grmić va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En 何 (He) 康超 (Kangchao) al minut 82 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivo Botić.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Duško Grmić semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.