Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los full (1332610) - OLIMPIC MARIO (311497) » 472566922: T43/J7/VIII

Liga 472566922 Información oficial sobre el partido 472566922 en Hattrick

31.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VIII.1702 (179245)

Los segundos seran los primeros Alineación oficial del equipo 'Los segundos seran los primeros' en el partido 1 - 1 Tappara Official Alineación oficial del equipo 'Tappara Official' en el partido
Pablo Suárez (7') 1 - 0
1 - 1 Wangdak Dhargay (24')
Los segundos seran los primeros Alineación oficial del equipo 'Los segundos seran los primeros' en el partido 1 - 1 Tappara Official Alineación oficial del equipo 'Tappara Official' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los segundos seran los primeros Alineación oficial del equipo 'Los segundos seran los primeros' en el partido 2 - 0 Tappara Official Alineación oficial del equipo 'Tappara Official' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los segundos seran los primeros

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): segundos, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Pablo Suárez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Geert-Jan Rouwhorst va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Yiftach Orad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a segundos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Suárez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Félix Grau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Marcel Cantarells del segundos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del segundos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Félix Grau, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Félix Grau de segundos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tappara Official

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nicolas Cayzac va anar directament als peus de Wangdak Dhargay que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Vernon Heckenberg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tappara sortien al contraatac. La falta llançada per Nicolas Cayzac va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Vernon Heckenberg de Tappara va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Georgy Luzgin va entrar en el seu lloc.