Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAFX (799073) - Atletic Lleida (1458770) » 472565301: T43/J4/VIII

Liga 472565301 Información oficial sobre el partido 472565301 en Hattrick

10.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.1673 (179216)

Yyrkoon's Devils Alineación oficial del equipo 'Yyrkoon's Devils' en el partido 2 - 2 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
Gustavo de Oliveira (47') 1 - 0
1 - 1 Komar Zeta (51')
Juan Egaña (53') 2 - 1
2 - 2 Komar Zeta (67')
Yyrkoon's Devils Alineación oficial del equipo 'Yyrkoon's Devils' en el partido 2 - 2 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yyrkoon's Devils Alineación oficial del equipo 'Yyrkoon's Devils' en el partido 2 - 0 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yyrkoon's Devils

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Yyrkoons, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Gustavo de Oliveira per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Egaña, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yyrkoons se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Yyrkoons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gustavo de Oliveira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vado Rosales.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Agrupacion. La jugada d'estratègia del Yyrkoons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Antón Varela va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Yyrkoons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iancu Bran, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Yyrkoons va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Iancu Bran va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Miguel Barril de Yyrkoons gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D

Goles Goles

  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Komar Zeta marqués l'empat. Al minut 51 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de Agrupacion va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Komar Zeta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Agrupacion van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Eugenio Baldoni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Agrupacion creava perill des de la dreta al minut 60, però en Avni Yeshua, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Xico Resende desviant la pilota a servei de cantonada.