Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BANANA CUERVOS F.C. (311172) - Grana C.F (794193) » 472564483: T43/J13/VIII

Liga 472564483 Información oficial sobre el partido 472564483 en Hattrick

12.07.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VIII.1658 (179201)

EL FIERA Alineación oficial del equipo 'EL FIERA' en el partido 2 - 1 Penestasticos F.C. Alineación oficial del equipo 'Penestasticos F.C.' en el partido
Julio Antonio Martos (3') 1 - 0
1 - 1 Johannes Danmark (40')
Benedicto Gordoncillo (43') 2 - 1
EL FIERA Alineación oficial del equipo 'EL FIERA' en el partido 2 - 1 Penestasticos F.C. Alineación oficial del equipo 'Penestasticos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL FIERA Alineación oficial del equipo 'EL FIERA' en el partido 0 - 3 Penestasticos F.C. Alineación oficial del equipo 'Penestasticos F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL FIERA

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FIERA eren letals, i Julio Antonio Martos va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FIERA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jaafar Gommidh va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Mora de FIERA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Carlo Romeggini de FIERA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Romeggini va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que FIERA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Penestasticos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Johannes Danmark va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Thierry Pérez va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Benedicto Gordoncillo va aprofitar el regal, anotant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Thierry Pérez de Penestasticos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Thierry Pérez al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 52 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Emil Găman, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Penestasticos va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emil Găman que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Axel Cuéllar de Penestasticos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44 del partit, Axel Cuéllar de l'equip Penestasticos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Johannes Danmark va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Penestasticos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.