Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malafolla C.F (1463009) - Kiwis in Victus (438995) » 472553965: T43/J2/VIII

Liga 472553965 Información oficial sobre el partido 472553965 en Hattrick

26.04.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VIII.1471 (179014)

Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 0 - 3 Barakaldo FC. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo FC.' en el partido
0 - 1 Marzal Auseron (7')
0 - 2 Bernd Immensen (13')
0 - 3 Pablo Cazos (86')
Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 0 - 3 Barakaldo FC. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 1 - 1 Barakaldo FC. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo FC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,0 % 8,5 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malafolla C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Malafolla va estar a punt de marcar quan Dimitrie Tabacu va fer una passada impressionant a Ignacio Finestre, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Malafolla va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fedor Pudovkin va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Muzaffer Çalım de Malafolla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Barakaldo FC.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marzal Auseron es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 13 (Gol de penalti): Al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Bernd Immensen va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Dídac Xirinachs va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barakaldo, Pablo Cazos, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barakaldo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Alberto Vasco va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Ginés Freijomil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Alfonso Varga de Barakaldo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, Barakaldo va veure com el seu jugador Alfonso Varga havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ginés Freijomil entraria per ocupar el seu lloc.