Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallorqueta CFS (1437998) - Urdidorianos (122577) » 472551603: T43/J13/VIII

Liga 472551603 Información oficial sobre el partido 472551603 en Hattrick

12.07.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VIII.1428 (178971)

algiros cfv Alineación oficial del equipo 'algiros cfv' en el partido 2 - 2 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
Héctor Ariel Ochoaispuru (51') 1 - 0
1 - 1 Enrique Ruiz (61')
Lucjan Maraszek (73') 2 - 1
2 - 2 Carlos Valera Murcia (76')
algiros cfv Alineación oficial del equipo 'algiros cfv' en el partido 2 - 2 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
algiros cfv Alineación oficial del equipo 'algiros cfv' en el partido 0 - 4 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

algiros cfv

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a algiros va ser Héctor Ariel Ochoaispuru.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Lucjan Maraszek va donar a algiros un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Horst Goch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Şükür Boysal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucjan Maraszek de algiros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): algiros sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Amilkar Gordillo no va poder acabar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Baudouin Riant no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

MMDigital Club de Fútbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Enrique Ruiz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 61.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 76 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlos Valera Murcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MMDigital al minut 7, però el xut de Ahmad Najdawi va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Ahmad Najdawi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 83. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Espí de MMDigital va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rubén Taracido després que el jugador de MMDigital li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ahmad Najdawi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.