Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. San Lorenzo (798624) - PUERTO SAGUNTO (1580082) » 472549870: T43/J14/VIII

Liga 472549870 Información oficial sobre el partido 472549870 en Hattrick

19.07.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / VIII.1397 (178940)

Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido 2 - 4 PUERTO SAGUNTO Alineación oficial del equipo 'PUERTO SAGUNTO' en el partido
0 - 1 Alberto Señor (25')
0 - 2 Fernando Gualsoro (28')
Tomas Kjellsson (35') 1 - 2
1 - 3 Jorge Gato San Juan (39')
Bernart Lizoain (60') 2 - 3
2 - 4 Sergio Pérez de Corta (79')
Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido 2 - 4 PUERTO SAGUNTO Alineación oficial del equipo 'PUERTO SAGUNTO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido 2 - 5 PUERTO SAGUNTO Alineación oficial del equipo 'PUERTO SAGUNTO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas del Illes Medes

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Lamont Gibbons sempre és una garantia. Al minut 35, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tomas Kjellsson marcar el 1 - 2 per al Piratas.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Als 60 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Piratas va acabar amb la pilota als peus de Bernart Lizoain que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Lamont Gibbons va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignazio Corrias de Piratas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Tomas Kjellsson va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Žygimantas Sabastianskas es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Lamont Gibbons, que no va rendir al seu nivell habitual.

PUERTO SAGUNTO

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Señor es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SAGUNTO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fernando Gualsoro es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alberto Señor arribés a peus de Jorge Gato San Juan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SAGUNTO el 1 - 3.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a SAGUNTO l'avantatge per 2 - 4. Sergio Pérez de Corta en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Jonasz Wietecki, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Gato San Juan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Gato San Juan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Gualsoro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de IJsbrand Lustig. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de IJsbrand Lustig després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ronni Taaning va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Sergio Pérez de Corta de SAGUNTO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tonino Cherubini de SAGUNTO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.