Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matabrevas FC (1368894) - sporting club de linares (30830) » 472545428: T43/J9/VIII

Liga 472545428 Información oficial sobre el partido 472545428 en Hattrick

14.06.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VIII.1318 (178861)

vizmanus Alineación oficial del equipo 'vizmanus' en el partido 1 - 2 Ciutadella city Alineación oficial del equipo 'Ciutadella city' en el partido
0 - 1 Kurt Hansmann (16')
0 - 2 Tomás Irujo (25')
Joaquim Ribalaiga (88') 1 - 2
vizmanus Alineación oficial del equipo 'vizmanus' en el partido 1 - 2 Ciutadella city Alineación oficial del equipo 'Ciutadella city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vizmanus Alineación oficial del equipo 'vizmanus' en el partido 1 - 4 Ciutadella city Alineación oficial del equipo 'Ciutadella city' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vizmanus

Goles Goles

  • 103 Minuto 88 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de vizma per la dreta va donar com a resultat un gol de Joaquim Ribalaiga al minut 88 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Adrià Almiñana va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 32 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): vizma va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ramón Llano va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Joaquim Ribalaiga no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Txevi Artés no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): vizma va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vicenç Gornés va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Euloxio Güimil va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el vizma va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francisco Campos no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquim Ribalaiga.

Ciutadella city

Goles Goles

  • 136 Minuto 16 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Fernando Bello encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Kurt Hansmann anotar per a Ciutadella el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Tomás Irujo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Ciutadella va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Marcello Giannobile va anar a parar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Maurín Aranda Rubio va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lábaro Vargas Segovia de Ciutadella es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lábaro Vargas Segovia de Ciutadella va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Ángel María Goenaga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Creto Santana.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Ciutadella, en Marcello Giannobile, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.