Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.S. PUERTOLLANO CF (47683) - C.D. DRINKING TEAM (990410) » 472541873: T43/J3/VIII

Liga 472541873 Información oficial sobre el partido 472541873 en Hattrick

03.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VIII.1255 (178798)

U.E. Catalanista Alineación oficial del equipo 'U.E. Catalanista' en el partido 3 - 4 SHIN-SHAN TEAM Alineación oficial del equipo 'SHIN-SHAN TEAM' en el partido
0 - 1 Enrique Romero (32')
José Antonio Santos (36') 1 - 1
José Antonio Santos (48') 2 - 1
2 - 2 Enrique Romero (53')
2 - 3 Roberto Echebeste (72')
2 - 4 José Gil Fano (73')
Ricardo Angellotti (84') 3 - 4
U.E. Catalanista Alineación oficial del equipo 'U.E. Catalanista' en el partido 3 - 4 SHIN-SHAN TEAM Alineación oficial del equipo 'SHIN-SHAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E. Catalanista Alineación oficial del equipo 'U.E. Catalanista' en el partido 4 - 1 SHIN-SHAN TEAM Alineación oficial del equipo 'SHIN-SHAN TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Catalanista

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Catalanista amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant José Antonio Santos en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de José Antonio Santos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, Ricardo Angellotti va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Dainis Eglītis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalanista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Catalanista va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Godfred Sankofa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miroslav Malecký.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Rovira va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Miroslav Malecký va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 60 (Lesión (no subst.)): Quan en José Miguel Fontecha es va retirar del terreny de joc al minut 60 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Catalanista es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Óscar Rovira se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alexander Hünemeier estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

SHIN-SHAN TEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Enrique Romero va posar els visitants SHIN-SHAN per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Romero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Echebeste va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jonatan Pons sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Gil Fano que, efectivament, va fer pujar el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Estève Bricat va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Martínez de Franco, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Julio Cortit de SHIN-SHAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.