Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turbopacket (434773) - Afitec (801777) » 472537205: T43/J12/VIII

Liga 472537205 Información oficial sobre el partido 472537205 en Hattrick

05.07.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VIII.1171 (178714)

El Alhondiga Alineación oficial del equipo 'El Alhondiga' en el partido 0 - 0 Móstoles FC Alineación oficial del equipo 'Móstoles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Alhondiga Alineación oficial del equipo 'El Alhondiga' en el partido 2 - 1 Móstoles FC Alineación oficial del equipo 'Móstoles FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Alhondiga

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alhondiga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Rubén Balaguer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Alhondiga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lucien Steinhauer en un 1 contra 1 amb el porter Josep Colomer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alhondiga va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Federico Osorio Castro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Alhondiga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Federico Osorio Castro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Ardiz.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Roderick Zwenkau va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alhondiga.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Federico Osorio Castro de Alhondiga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Onofre Palmer va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jesús Malagamba. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Quinto Almoina de Alhondiga va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!
  • Minuto 85 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Federico Osorio Castro .

Móstoles FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pachín Estacasolos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Móstoles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baltasar Clotas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joseba Latiegi de Móstoles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fortunato Guastini de Móstoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Móstoles va fer una substitució al minut 41. Josep Colomer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alfredo Ardiz.