Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Afitec (801777) - HolaKTalSoyColosal (490537) » 472537186: T43/J7/VIII

Liga 472537186 Información oficial sobre el partido 472537186 en Hattrick

31.05.2014 15:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VIII.1171 (178714)

Oleirense F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleirense F.C.' en el partido 1 - 3 MONTERRUBIO FC Alineación oficial del equipo 'MONTERRUBIO FC' en el partido
0 - 1 Dennis Domínguez (2')
0 - 2 Pío Iruegas (27')
Daniel Sietes (80') 1 - 2
1 - 3 Alfonso Rezusta (82')
Oleirense F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleirense F.C.' en el partido 1 - 3 MONTERRUBIO FC Alineación oficial del equipo 'MONTERRUBIO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oleirense F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleirense F.C.' en el partido 2 - 1 MONTERRUBIO FC Alineación oficial del equipo 'MONTERRUBIO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oleirense F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Als 80 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Oleirense va acabar amb la pilota als peus de Daniel Sietes que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rafael Lázaro Serrano no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al 39, Alfonso Gispert hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jacinto Idiazábal. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En César Bermejo no oblidarà el que li va passar durant el minut 65. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En César Bermejo de Oleirense es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonie Puţ es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MONTERRUBIO FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dennis Domínguez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Octavio Gimenez Adaní sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pío Iruegas que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Dennis Domínguez de MONTERRUBIO va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alfonso Rezusta que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MONTERRUBIO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Ortuondo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Estanislau Cartes de MONTERRUBIO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pablo Ortuondo de MONTERRUBIO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En David Llobet, jugador de MONTERRUBIO, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Jacinto Idiazábal, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.