Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CIUDAD DE VALLADOLID (488857) - sulimelilla (1460491) » 472525923: T43/J6/VIII

Liga 472525923 Información oficial sobre el partido 472525923 en Hattrick

24.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VIII.970 (54771)

Atlètic Gaudí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gaudí' en el partido 0 - 4 GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido
0 - 1 刘 (Liu) 斯财 (Sicai) (29')
0 - 2 Segundo Abande (31')
0 - 3 Kramer Felice (47')
0 - 4 Segundo Abande (63')
Atlètic Gaudí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gaudí' en el partido 0 - 4 GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Gaudí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gaudí' en el partido 0 - 2 GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Gaudí

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dezső Schäfer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Iosif-Aurel Măndoiu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atlètic, però el xut de Srećko Bojić va sortir bastant desviat.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlètic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andria Oboladze, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlètic sortien al contraatac. La falta llançada per Valery Malyshenkov va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gużi Incorvaia de Atlètic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59 de partit, Gużi Incorvaia de Atlètic va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

GGeasy

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 刘 (Liu) 斯财 (Sicai) va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip GGeasy va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Segundo Abande va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Kramer Felice va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, GGeasy va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Segundo Abande, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zaal Davitaia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rami Timor que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el GGeasy va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 刘 (Liu) 斯财 (Sicai) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kramer Felice al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.