Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratza F. C. (991070) - F.C Hunter (1461181) » 472522105: T43/J2/VIII

Liga 472522105 Información oficial sobre el partido 472522105 en Hattrick

26.04.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VIII.902 (54703)

FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 2 - 1 Rayo Vallecano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano S.A.D' en el partido
Dénes László (37') 1 - 0
Sergio Querejazu (79') 2 - 0
2 - 1 Agostino Decillis (87')
FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 2 - 1 Rayo Vallecano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 2 - 0 Rayo Vallecano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mortal Kombat

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dénes László va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del FCMK, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): FCMK va aconseguir el 2 - 0 quan Sergio Querejazu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Sergio Querejazu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCMK.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Paweł Karpała, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Damián Alejandro Romero de FCMK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ubeltso Otsoteko.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Ubeltso Otsoteko de FCMK s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Rayo Vallecano S.A.D

Goles Goles

  • 154 Minuto 87 (Gol de penalti): Vallecano va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Agostino Decillis.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallecano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Nicolas Lecointe des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Querejazu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ubeltso Otsoteko va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Veselin Stanchev. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Vallecano es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mateusz Wiechciński no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Muhammed Hanifi Kanun al camp.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, Vallecano va veure com el seu jugador Remus Dulca havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis Pérez Bueno entraria per ocupar el seu lloc.