Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Reventaos (119524) - Panchitos CF (1461165) » 472522054: T43/J4/VIII

Liga 472522054 Información oficial sobre el partido 472522054 en Hattrick

10.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.901 (54702)

Almanat Alineación oficial del equipo 'Almanat' en el partido 0 - 1 Silent star Alineación oficial del equipo 'Silent star' en el partido
0 - 1 Eduardo Serrano (85')
Almanat Alineación oficial del equipo 'Almanat' en el partido 0 - 1 Silent star Alineación oficial del equipo 'Silent star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almanat Alineación oficial del equipo 'Almanat' en el partido 1 - 0 Silent star Alineación oficial del equipo 'Silent star' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almanat

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Fernando Santorromán de Almanat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Chema Pimentel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gundar Iravedra.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): 余 (Yu) 达生 (Dasheng) va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carlos Montero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Silent star

Goles Goles

  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Eduardo Serrano va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 85. 0 - 1 per a Silent.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Hanspeter Jentsch va estar a punt de posar per davant a Silent amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Julian Lafon va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jodokus Mehrain no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paco Fernández Reguera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Silent van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Martí Roselló no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Iros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Zabal de Silent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Serrano.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Onésimo Núñez ocupà el lloc d'en Ciprià Monseny al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Silent quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.