Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cheto's Team (488805) - Flacido Pepino (1337589) » 472519768: T43/J6/VIII

Liga 472519768 Información oficial sobre el partido 472519768 en Hattrick

24.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VIII.860 (54661)

los daimonds Alineación oficial del equipo 'los daimonds' en el partido 3 - 0 amigos del duero Alineación oficial del equipo 'amigos del duero' en el partido
Olimpio Guerreiro (3') 1 - 0
Casimiro Gual (21') 2 - 0
Olimpio Guerreiro (31') 3 - 0
los daimonds Alineación oficial del equipo 'los daimonds' en el partido 3 - 0 amigos del duero Alineación oficial del equipo 'amigos del duero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los daimonds Alineación oficial del equipo 'los daimonds' en el partido 5 - 0 amigos del duero Alineación oficial del equipo 'amigos del duero' en el partido
Tiene mala suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los daimonds

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Olimpio Guerreiro al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al daimonds i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Casimiro Gual va incrementar l'avantatge de daimonds amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Olimpio Guerreiro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 31 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Olimpio Guerreiro va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Olimpio Guerreiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Casimiro Gual va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ismael Poyato, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En David Karsch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casimiro Gual de daimonds amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Casimiro Gual es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Abel Aguilar ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

amigos del duero

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José Francisco Cobo del Rosal amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Àngel Morral va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pep Lluís Robert va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dragoş Bera de amigos es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Arquímedes Juan, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.