Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARRASATE FC (125743) - LegalHunter FC (1368927) » 472517853: T43/J4/VIII

Liga 472517853 Información oficial sobre el partido 472517853 en Hattrick

10.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.826 (54627)

F.C. Huelva Alineación oficial del equipo 'F.C. Huelva' en el partido 2 - 1 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
Eugenio Zimei (11') 1 - 0
1 - 1 Uzay Urgaçi (20')
Pedro Mesas (81') 2 - 1
F.C. Huelva Alineación oficial del equipo 'F.C. Huelva' en el partido 2 - 1 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Huelva Alineación oficial del equipo 'F.C. Huelva' en el partido 2 - 1 LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Huelva

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Eugenio Zimei de Huelva, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Corria el minut 81, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Huelva s'avançava en el marcador després que en Pedro Mesas xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Huelva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adri Tatxé, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dieter-Wilhelm Gänslein! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Enrico Nenni de Huelva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adolfo García-Herreros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LegalHunter FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Uzay Urgaçi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a LegalHunter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): LegalHunter va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Marcelo Novoa va quedar-se sol davant el porter Keltso Begorre, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Mauro Martínez Vara va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Ingemar Igelgren va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marcelo Novoa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sarp Bodos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): LegalHunter va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sven-Ole Maisel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Uzay Urgaçi de LegalHunter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jens Elijzen, jugador de LegalHunter, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. David Linares Saiz, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Ingemar Igelgren s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): David Linares Saiz de LegalHunter va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lohitzün Goienetxea va entrar en el seu lloc.