Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Delicias (1435834) - Bilbao RedBulls (1590696) » 472512588: T43/J4/VIII

Liga 472512588 Información oficial sobre el partido 472512588 en Hattrick

10.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.732 (54533)

At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 4 - 0 Bilbao RedBulls Alineación oficial del equipo 'Bilbao RedBulls' en el partido
Abdelmalik Didi (13') 1 - 0
César Sanz (16') 2 - 0
César Sanz (56') 3 - 0
Carlos Sáenz Oliván (79') 4 - 0
At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 4 - 0 Bilbao RedBulls Alineación oficial del equipo 'Bilbao RedBulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 4 - 1 Bilbao RedBulls Alineación oficial del equipo 'Bilbao RedBulls' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Delicias

Goles Goles

  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): At.Delicias va aconseguir el 2 - 0 quan César Sanz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan At.Delicias va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de César Sanz des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Sáenz Oliván, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a At.Delicias.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillermo Duque de Estrada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Carlos Sáenz Oliván va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de At.Delicias.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Guillermo Duque de Estrada. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Bilbao RedBulls

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Isidor Otxoantezana se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Abdelmalik Didi que va anotar el 1 - 0 per a At.Delicias sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): RedBulls va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Finn-Hendrik Licker va desviar el xut final de Marcos Paulo Jequitinhonha després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marcos Olmedo Halcón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RedBulls havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Roberto Moreno Camara, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.