Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San jose club de futbol (121263) - phamton (776847) » 472508331: T43/J3/VIII

Liga 472508331 Información oficial sobre el partido 472508331 en Hattrick

03.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VIII.656 (54457)

San jose club de futbol Alineación oficial del equipo 'San jose club de futbol' en el partido 1 - 2 phamton Alineación oficial del equipo 'phamton' en el partido
0 - 1 Leonci Parals (49')
Armand Cantos (83') 1 - 1
1 - 2 Tzanko Velinov (84')
San jose club de futbol Alineación oficial del equipo 'San jose club de futbol' en el partido 1 - 2 phamton Alineación oficial del equipo 'phamton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San jose club de futbol Alineación oficial del equipo 'San jose club de futbol' en el partido 3 - 1 phamton Alineación oficial del equipo 'phamton' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San jose club de futbol

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, futbol aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Armand Cantos va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 3, tothom va saber perquè en Armand Cantos era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): futbol va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Antonio Endara va anar a parar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): futbol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ernesto Gandarias va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eric Ferri.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Artemio Robledo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): José Millán no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Eneko Urtiaga.

phamton

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el phamton va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Leonci Parals, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Tzanko Velinov de phamton va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Marco Antonio Canal de phamton, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Tzanko Velinov de phamton va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jaime Parrael va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erich Pöschk de phamton es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Parrael de phamton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Horacio Pérez-Blanco de phamton va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Francisco Datué de phamton va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eduard Veprentsev va entrar en el seu lloc.