Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Torrelavega (1417336) - Los Torpes (1416618) » 472508258: T43/J13/VIII

Liga 472508258 Información oficial sobre el partido 472508258 en Hattrick

12.07.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VIII.654 (54455)

Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido 2 - 0 Alegría del Contrario Alineación oficial del equipo 'Alegría del Contrario' en el partido
Giorgio Pagnini (69') 1 - 0
Ivan Marchal (85') 2 - 0
Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido 2 - 0 Alegría del Contrario Alineación oficial del equipo 'Alegría del Contrario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido 2 - 0 Alegría del Contrario Alineación oficial del equipo 'Alegría del Contrario' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Torrelavega

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 69 gràcies a la jugada de Giorgio Pagnini, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torrelavega va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivan Marchal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Gerner Kjærulff arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Torrelavega per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Asbjørn Pilegaard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mieczysław Ziętara va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Torrelavega per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Giorgio Pagnini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Torrelavega van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Steffen Düben, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Alegría del Contrario

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mario Rubio Morales, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Contrario va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Bailo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Contrario va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Georgi Tzankov va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Torre de Contrario es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Mario Rubio Morales, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.