Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la gallega cf (1584645) - Antena C.F. (124022) » 472505427: T43/J5/VIII

Liga 472505427 Información oficial sobre el partido 472505427 en Hattrick

17.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / VIII.604 (54405)

U.E. Belugues Alineación oficial del equipo 'U.E. Belugues' en el partido 1 - 4 Chanquetitos FC Alineación oficial del equipo 'Chanquetitos FC' en el partido
0 - 1 Jeremy Lander (7')
0 - 2 Daniel Beales (68')
Radosław Pronobis (75') 1 - 2
1 - 3 Tarquin Noad (77')
1 - 4 Bieuwe Hoites (84')
U.E. Belugues Alineación oficial del equipo 'U.E. Belugues' en el partido 1 - 4 Chanquetitos FC Alineación oficial del equipo 'Chanquetitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E. Belugues Alineación oficial del equipo 'U.E. Belugues' en el partido 5 - 1 Chanquetitos FC Alineación oficial del equipo 'Chanquetitos FC' en el partido
Es un cenizo 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Belugues

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): El públic de Belugues va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 75, va xiular un penal pels locals. Radosław Pronobis no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Vicente Cañavate! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Belugues va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Vicente Cañavate la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antonio Planelles hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dwight Walker.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Quiliano Ulrich de Belugues s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): Quiliano Ulrich semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Dwight Walker. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Torben Hoisbüttel ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Chanquetitos FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Chanquetitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jeremy Lander, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Daniel Beales va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Tarquin Noad des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Belugues. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bieuwe Hoites la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chanquetitos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ludo Vanlandschoot es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Ludo Vanlandschoot va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Chanquetitos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.