Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealOviedoCF (1420954) - Rey leon (488865) » 472503491: T43/J11/VIII

Liga 472503491 Información oficial sobre el partido 472503491 en Hattrick

28.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VIII.569 (54370)

KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 1 - 1 Beyond Awful Espanol Alineación oficial del equipo 'Beyond Awful Espanol' en el partido
0 - 1 Ken Bergmann (23')
Jacco Cantin (68') 1 - 1
KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 1 - 1 Beyond Awful Espanol Alineación oficial del equipo 'Beyond Awful Espanol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 3 - 0 Beyond Awful Espanol Alineación oficial del equipo 'Beyond Awful Espanol' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KMC-Allstars

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 23 minuts Bodo Zinngießer es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Ken Bergmann que d'un gran xut va marcar per a Espanol el 0 - 1.
  • 110 Minuto 68 (Gol de falta): Una falta al minut 68 va proporcionar un lliure directe al KMC-Allstars. Jacco Cantin va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): KMC-Allstars per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Jacco Cantin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Ricardo Rosendo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de KMC-Allstars va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bodo Zinngießer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El KMC-Allstars va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis Flórez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Cristóbal Sulbarán quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Paul Smet de KMC-Allstars va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a KMC-Allstars per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Guini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Şerban Smedescu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Alejandro Ballester ocupà el lloc d'en Xuan Soler al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de KMC-Allstars quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Beyond Awful Espanol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Ken Bergmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de Espanol Hachem Queraf va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Rey va entrar en el seu lloc.