Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Byfrancho+10 (491048) - Campito CF (1335672) » 472501006: T43/J6/VIII

Liga 472501006 Información oficial sobre el partido 472501006 en Hattrick

24.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VIII.525 (54326)

Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 2 - 1 REQUENA S.C Alineación oficial del equipo 'REQUENA S.C' en el partido
Jaime Larralde (30') 1 - 0
Juan Pedro Girón (43') 2 - 0
2 - 1 Gabri Iborra (44')
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 2 - 1 REQUENA S.C Alineación oficial del equipo 'REQUENA S.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 1 REQUENA S.C Alineación oficial del equipo 'REQUENA S.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,5 % 58,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Amigos del Chuletón

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chuletón eren letals, i Jaime Larralde va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Juan Pedro Girón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Chuletón va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ohad Egozi en un 1 contra 1 amb el porter Oscar Fanfani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Chuletón sortien al contraatac. La falta llançada per Arnau Cort va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Ohad Egozi de Chuletón es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Chuletón, en Florian Keckeis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

REQUENA S.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): REQUENA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Gabri Iborra va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Gabri Iborra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Florian Keckeis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): REQUENA va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Håkan Månsson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jesús Soler quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ricardo Rubio Saenz, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ovidiu Simiraş no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.