Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Byfrancho+10 (491048) - R..Madrid c.f (774141) » 472500996: T43/J4/VIII

Liga 472500996 Información oficial sobre el partido 472500996 en Hattrick

10.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.525 (54326)

Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 2 arbilla sport Alineación oficial del equipo 'arbilla sport' en el partido
0 - 1 Niccolò Aprea (13')
0 - 2 Mehmet Metin Uygu (14')
Prácido Couxil (75') 1 - 2
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 2 arbilla sport Alineación oficial del equipo 'arbilla sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 3 - 1 arbilla sport Alineación oficial del equipo 'arbilla sport' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Amigos del Chuletón

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Chuletón al minut 75. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Prácido Couxil va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Chuletón va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jérôme Serres va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Prácido Couxil de Chuletón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Gunnar Böcklund es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

arbilla sport

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Niccolò Aprea de arbilla va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 14 de partit va donar a arbilla l'avantatge per 0 - 2. Mehmet Metin Uygu en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mehmet Metin Uygu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Aleksander Forseth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florian Keckeis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mario Congestrì al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Liviu Voievod, el jugador de arbilla va ser expulsat al minut 17.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jørgen Enevoldsen de arbilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Lopo Sedofeito va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de arbilla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Lopo Sedofeito es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nico Sterzik.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Mario Congestrì tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.