Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo - Vetusta (119719) - Resrvoir RENEWAL (794130) » 472490210: T43/J9/VIII

Liga 472490210 Información oficial sobre el partido 472490210 en Hattrick

14.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VIII.332 (54133)

mundi F.C. Alineación oficial del equipo 'mundi F.C.' en el partido 2 - 1 The big big bang Alineación oficial del equipo 'The big big bang' en el partido
0 - 1 Joaquín Clus (71')
Jaime Olivos (83') 1 - 1
Sergi Llusià (86') 2 - 1
mundi F.C. Alineación oficial del equipo 'mundi F.C.' en el partido 2 - 1 The big big bang Alineación oficial del equipo 'The big big bang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
mundi F.C. Alineación oficial del equipo 'mundi F.C.' en el partido 6 - 0 The big big bang Alineación oficial del equipo 'The big big bang' en el partido
Es un cenizo 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mundi F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al mundi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jaime Olivos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 83.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): mundi va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 86 Sergi Llusià va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Joan Manel Capseta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mundi.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Valdecañas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): mundi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Valdecañas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joaquín Medina Bernal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Antonio Valdecañas del mundi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): mundi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Manel Capseta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Valdecañas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Reynaldo Graell de mundi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Manel Capseta de mundi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Miguel Villacorta que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

The big big bang

Goles Goles

  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Joaquín Clus va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 71 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Raúl Vasconcelos de bang va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 17 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de bang es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Ignacio Fuster, que es va haver de retirar lesionat.
  • 096 Minuto 64 (Lesión (no subst.)): Ignacio Pastor Marra de bang no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.