Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deltrokes (1462569) - Chofo Zaragoza (438735) » 472487861: T43/J10/VIII

Liga 472487861 Información oficial sobre el partido 472487861 en Hattrick

21.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VIII.290 (54091)

OROPENDOLO Alineación oficial del equipo 'OROPENDOLO' en el partido 8 - 1 Pincho de Merluza Alineación oficial del equipo 'Pincho de Merluza' en el partido
Johannes Heinz (4') 1 - 0
Nathan Melber (22') 2 - 0
Viktor Kubný (24') 3 - 0
Nathan Melber (28') 4 - 0
4 - 1 Jorge Vicente Pozo López (31')
Viktor Kubný (47') 5 - 1
Olivier Chabane (68') 6 - 1
Nathan Melber (71') 7 - 1
Nathan Melber (78') 8 - 1
OROPENDOLO Alineación oficial del equipo 'OROPENDOLO' en el partido 8 - 1 Pincho de Merluza Alineación oficial del equipo 'Pincho de Merluza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
OROPENDOLO Alineación oficial del equipo 'OROPENDOLO' en el partido 10 - 0 Pincho de Merluza Alineación oficial del equipo 'Pincho de Merluza' en el partido
Tiene mala suerte 10.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OROPENDOLO

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Merluza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Johannes Heinz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del OROPENDOLO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 4.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): OROPENDOLO va augmentar la diferència quan Nathan Melber no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): OROPENDOLO va aconseguir el 3 - 0 quan Viktor Kubný va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): OROPENDOLO sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Nathan Melber va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viktor Kubný va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Olivier Chabane va augmentar l'avantatge de OROPENDOLO a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): OROPENDOLO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nathan Melber va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de OROPENDOLO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nathan Melber progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pietro Luca Pozzi de OROPENDOLO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Kubný.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): OROPENDOLO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jacopo Zaccone no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gerco Pollentier al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Osorio ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Pincho de Merluza

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Merluza va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Vicente Pozo López va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Guereta de Merluza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Cuerno de Merluza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79 del partit, Jorge Guereta de l'equip Merluza, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29 de partit, el jugador Jorge Guereta de Merluza es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 50 (Tirita (médico)): Tomàs de Montserrat va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Merluza es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Apel·les Duran no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.