Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marias42 (433666) - atletico rudilla (1593186) » 472486176: T43/J8/VIII

Liga 472486176 Información oficial sobre el partido 472486176 en Hattrick

07.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VIII.260 (54061)

Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 2 - 4 atletico rudilla Alineación oficial del equipo 'atletico rudilla' en el partido
0 - 1 Paolo Kriek (13')
0 - 2 Paolo Kriek (16')
0 - 3 Paolo Kriek (37')
Álvaro Lacima (41') 1 - 3
Juan Miguel Consejo (80') 2 - 3
2 - 4 Paolo Kriek (85')
Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 2 - 4 atletico rudilla Alineación oficial del equipo 'atletico rudilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 2 - 3 atletico rudilla Alineación oficial del equipo 'atletico rudilla' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roteña

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Álvaro Lacima va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Juan Miguel Consejo de Estrella va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jorge Rizo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Jorge Rizo de Estrella va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Osma de Estrella es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Estrella va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Óscar Navarrete va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Sarabia de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Estrella, en Santiago Osma, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Roy Aybar de Estrella s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

atletico rudilla

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Paolo Kriek rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Andreas Suess, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Paolo Kriek va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, atletico, al minut 16. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, atletico va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paolo Kriek, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Paolo Kriek de atletico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Hartmut Köstler quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guillermo Fort Aroca, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Andreas Suess, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Bartelmi Calleja de atletico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.