Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raval C. F. (313039) - FC Javikasu (801614) » 472485066: T43/J11/VIII

Liga 472485066 Información oficial sobre el partido 472485066 en Hattrick

28.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VIII.240 (54041)

Kickin da Face Alineación oficial del equipo 'Kickin da Face' en el partido 0 - 2 FC Javikasu Alineación oficial del equipo 'FC Javikasu' en el partido
0 - 1 Daniel Forn (22')
0 - 2 Pau Morelló (36')
Kickin da Face Alineación oficial del equipo 'Kickin da Face' en el partido 0 - 2 FC Javikasu Alineación oficial del equipo 'FC Javikasu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kickin da Face Alineación oficial del equipo 'Kickin da Face' en el partido 0 - 1 FC Javikasu Alineación oficial del equipo 'FC Javikasu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kickin da Face

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Zhecho Manushev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kickin.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zhecho Manushev va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jakša Huter va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Jakša Huter de Kickin va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kickin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Henoc Torra va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zhecho Manushev de Kickin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Javikasu

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniel Forn es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Pau Morelló va augmentar l'avantatge de Javikasu a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Konstantyn Reshko va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carlos Alberto Matos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Alberto Matos al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Javikasu van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Manuel San Vicente, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Carlos Alberto Matos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Javikasu va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Manuel San Vicente de Javikasu es va guanyar la targeta groga merescudament.