Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Tonight CF (1600120) - C.D. Calidistas (1417149) » 472484654: T43/J6/VIII

Liga 472484654 Información oficial sobre el partido 472484654 en Hattrick

24.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VIII.233 (54034)

Carlos's Alineación oficial del equipo 'Carlos's' en el partido 2 - 0 Cachanchanes C.F Alineación oficial del equipo 'Cachanchanes C.F' en el partido
Mukesh Jha (2') 1 - 0
Neale Logan (80') 2 - 0
Carlos's Alineación oficial del equipo 'Carlos's' en el partido 2 - 0 Cachanchanes C.F Alineación oficial del equipo 'Cachanchanes C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carlos's Alineación oficial del equipo 'Carlos's' en el partido 1 - 2 Cachanchanes C.F Alineación oficial del equipo 'Cachanchanes C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos's

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Carloss s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Mukesh Jha per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Carloss va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Neale Logan va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julián Quiroga al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Allan Lundorff va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Cachanchanes C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Pier Cesare Ventriglia va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Cachanchanes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Federico Roa Maza es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Enrique Zoontjes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Vlad Romanescu des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pier Cesare Ventriglia va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Nano Stoyanov quasi aconsegueix empatar per Cachanchanes al minut 53, però Enrique Zoontjes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Sergio Infante va encarar al porter al 60, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Horatio Williams va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pier Cesare Ventriglia. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Sergio Infante va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Enrique Zoontjes no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Era el minut 66 quan després d'una dura entrada, el jugador Pier Cesare Ventriglia de Cachanchanes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.