Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XI Kiryun (313403) - Morcillas FC (1595161) » 472482448: T43/J1/VIII

Liga 472482448 Información oficial sobre el partido 472482448 en Hattrick

19.04.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VIII.194 (53995)

Chuzos Team Alineación oficial del equipo 'Chuzos Team' en el partido 0 - 3 Pepinaco FC Alineación oficial del equipo 'Pepinaco FC' en el partido
0 - 1 Albert Escrig (20')
0 - 2 Behdad Ariamanesh (76')
0 - 3 Mauro Bellintani (83')
Chuzos Team Alineación oficial del equipo 'Chuzos Team' en el partido 0 - 3 Pepinaco FC Alineación oficial del equipo 'Pepinaco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chuzos Team Alineación oficial del equipo 'Chuzos Team' en el partido 2 - 2 Pepinaco FC Alineación oficial del equipo 'Pepinaco FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chuzos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Chuzos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sigmund Hoffmann va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Fabian Wassenberg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Chuzos va fer una substitució al minut 5. Zenon Gasek va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Selma.

Pepinaco FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Albert Escrig va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Behdad Ariamanesh, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mauro Bellintani va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Behdad Ariamanesh va estar a punt de posar per davant a Pepinaco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zenon Gasek va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pepinaco va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Henri Hertell va quedar-se sol davant el porter Ignacio Selma, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Pepinaco al minut 18, però el xut de Mauro Bellintani va topar amb la tanca defensiva.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Henri Hertell, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el Pepinaco va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Behdad Ariamanesh s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 86 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Behdad Ariamanesh de Pepinaco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Massimo Bisi de Pepinaco va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jaime Sánchez Ruiz va entrar en el seu lloc.