Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xert fc (1583032) - Lamiako F.C. (123790) » 472480635: T43/J9/VIII

Liga 472480635 Información oficial sobre el partido 472480635 en Hattrick

14.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VIII.161 (53962)

TREEKBIKERS FC Alineación oficial del equipo 'TREEKBIKERS  FC' en el partido 3 - 0 Massey Ferguson Alineación oficial del equipo 'Massey Ferguson' en el partido
Epifanio Yanes (31') 1 - 0
Epifanio Yanes (75') 2 - 0
Garat Barallazarra (77') 3 - 0
TREEKBIKERS FC Alineación oficial del equipo 'TREEKBIKERS  FC' en el partido 3 - 0 Massey Ferguson Alineación oficial del equipo 'Massey Ferguson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TREEKBIKERS FC Alineación oficial del equipo 'TREEKBIKERS  FC' en el partido 6 - 1 Massey Ferguson Alineación oficial del equipo 'Massey Ferguson' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TREEKBIKERS FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del TREEKBIKERS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Epifanio Yanes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Epifanio Yanes va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 75.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Garat Barallazarra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a TREEKBIKERS.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): TREEKBIKERS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Luis Pando va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Garat Barallazarra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Garat Barallazarra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ferguson. La jugada d'estratègia del TREEKBIKERS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alejandro Ros Rivero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TREEKBIKERS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vesa-Pekka Hakkarainen va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Ros Rivero de TREEKBIKERS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos Salvador Luna de TREEKBIKERS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Massey Ferguson

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Ferguson creava perill des de la dreta al minut 65, però en Ngati Jones, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gabriel Odagiu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nicola Serini va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ferguson va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Efrén Ordoñez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Iván Granada de Ferguson va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Miguel Laguyas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ferguson es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Damián Barona ocupà el lloc d'en Iván Granada al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Ferguson quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.