Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pogue F.C. (1419158) - CasasDelPuerto (1333565) » 472478645: T43/J2/VIII

Liga 472478645 Información oficial sobre el partido 472478645 en Hattrick

26.04.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VIII.126 (53927)

Rutitianos F. C. Alineación oficial del equipo 'Rutitianos F. C.' en el partido 0 - 1 Maverick FC Alineación oficial del equipo 'Maverick FC' en el partido
0 - 1 Charles-André Defaux (49')
Rutitianos F. C. Alineación oficial del equipo 'Rutitianos F. C.' en el partido 0 - 1 Maverick FC Alineación oficial del equipo 'Maverick FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rutitianos F. C. Alineación oficial del equipo 'Rutitianos F. C.' en el partido 2 - 4 Maverick FC Alineación oficial del equipo 'Maverick FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,4 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rutitianos F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Polo Galván va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Beni Meierhofer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Vitus Falken va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaebry Bastiaen de Rutitianos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Maverick FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Charles-André Defaux donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Charles-André Defaux quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maverick que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ecequiel Couso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Witold Liberkowski no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Michele Tozzi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Michele Tozzi de Maverick va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Modesto Mier.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charles-André Defaux de Maverick es va guanyar la targeta groga merescudament.