Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mis Pelotas F.C. (433655) - GranadaC.F. (771986) » 472477917: T43/J4/VIII

Liga 472477917 Información oficial sobre el partido 472477917 en Hattrick

10.05.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VIII.113 (53914)

neda.c.f. Alineación oficial del equipo 'neda.c.f.' en el partido 3 - 0 Sant Nicolau C.F Alineación oficial del equipo 'Sant Nicolau C.F' en el partido
Lewis Cullen (17') 1 - 0
Pierre-Charles Cartiaux (58') 2 - 0
Anastasios Kapitanis (75') 3 - 0
neda.c.f. Alineación oficial del equipo 'neda.c.f.' en el partido 3 - 0 Sant Nicolau C.F Alineación oficial del equipo 'Sant Nicolau C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
neda.c.f. Alineación oficial del equipo 'neda.c.f.' en el partido 0 - 1 Sant Nicolau C.F Alineación oficial del equipo 'Sant Nicolau C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

neda.c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de neda.c.f. van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Lewis Cullen.
  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del neda.c.f.. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Pierre-Charles Cartiaux va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El neda.c.f. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Anastasios Kapitanis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de neda.c.f. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergio Chávez va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfonso Ospina quasi marca en una jugada assajada de córner que Pavel Beleuţă havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del neda.c.f. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anastasios Kapitanis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): En Leander Steinwendtner va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Sant Nicolau C.F

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Nicolau, en Urdintxo Urtasun, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.