Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TheTitan FC (124805) - Los Barrios Team (795474) » 472473415: T43/J10/VIII

Liga 472473415 Información oficial sobre el partido 472473415 en Hattrick

21.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VIII.32 (53833)

Esforzaos Team Alineación oficial del equipo 'Esforzaos Team' en el partido 2 - 2 Los Barrios Team Alineación oficial del equipo 'Los Barrios Team' en el partido
0 - 1 Oscar Pavón (2')
0 - 2 Oscar Pavón (14')
Àlex Gallent (57') 1 - 2
Ferrán Rodríguez Pérez (75') 2 - 2
Esforzaos Team Alineación oficial del equipo 'Esforzaos Team' en el partido 2 - 2 Los Barrios Team Alineación oficial del equipo 'Los Barrios Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esforzaos Team Alineación oficial del equipo 'Esforzaos Team' en el partido 4 - 0 Los Barrios Team Alineación oficial del equipo 'Los Barrios Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esforzaos Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El Esforzaos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Àlex Gallent es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Esforzaos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ferrán Rodríguez Pérez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Khvicha Bibilashvili va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 10, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Egilof Schömig de Esforzaos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 11, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Egilof Schömig no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Àlex Gallent va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 18 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Armand F. Nagy no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Radomil Macík va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Armand F. Nagy de Esforzaos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Martín Osuna que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Radomil Macík de Esforzaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Barrios Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Barrios es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Oscar Pavón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Oscar Pavón va aprofitar un error defensiu al minut 14, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Barrios.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oğuz Yoma de Barrios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Pavón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Mauro Jiménez Knorr va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Barrios estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Ignasi Colomé de Barrios va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gherman Godoroja va prendre el seu rol al minut 71.