Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chonito03 2 (1587577) - Fontiñas Sport (1586872) » 472472911: T43/J9/VIII

Liga 472472911 Información oficial sobre el partido 472472911 en Hattrick

14.06.2014 15:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VIII.23 (53824)

Real Gades Alineación oficial del equipo 'Real Gades' en el partido 2 - 1 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
0 - 1 Verísimo Balseiro (2')
Jost Weilbächler (75') 1 - 1
João Marinho Morais (86') 2 - 1
Real Gades Alineación oficial del equipo 'Real Gades' en el partido 2 - 1 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Gades Alineación oficial del equipo 'Real Gades' en el partido 2 - 0 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gades

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Jost Weilbächler s'emportà una gran ovació del públic local al minut 75, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en João Marinho Morais va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gades.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paulí Al·lès hauria d'haver estat gol al minut 9 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Antonio Cerasuolo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gades Armando Rognoni quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Pablo de la Parra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

GUIRIS ETILICOS

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Verísimo Balseiro va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Paulí Al·lès.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ETILICOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kevin Brandstätter, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Kevin Brandstätter va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ETILICOS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cornelius Stanschitz de ETILICOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de ETILICOS, en Verísimo Balseiro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.