Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wampas (486092) - Tomi Casco (119142) » 472471235: T43/J11/VII

Liga 472471235 Información oficial sobre el partido 472471235 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.1017 (39053)

Vencibles Alineación oficial del equipo 'Vencibles' en el partido 0 - 3 Los Momias C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Momias C.F.' en el partido
0 - 1 Tzachi Almog (19')
0 - 2 Ali Feri (72')
0 - 3 Tzachi Almog (80')
Vencibles Alineación oficial del equipo 'Vencibles' en el partido 0 - 3 Los Momias C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Momias C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vencibles Alineación oficial del equipo 'Vencibles' en el partido 2 - 0 Los Momias C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Momias C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vencibles

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Víctor Méndez de Vencibles va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 48, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vencibles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cesc Cort, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Los Momias C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Momias amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tzachi Almog, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Momias l'avantatge per 0 - 2. Ali Feri en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Momias van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Tzachi Almog.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miel Ameye que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Momias van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jerzy Fatek va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 70, un contraatac del Momias no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Tzachi Almog perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucas Daniel Romero.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florian Calik de Momias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Jerzy Fatek de Momias s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.